martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Benlloch etiqueta de “basta manipulació de la realitat” del PP en la sentència per l’ocupació il·legal de l’avinguda de França

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, etiqueta de “basta manipulació de la realitat” per part del PP, en relació a les declaracions realitzades hui sobre la sentència per l'ocupació il·legal de terrenys a l'avinguda de França sota govern del PP.

“Falsegen absolutament el contingut i sentit de la sentència a la qual es refereixen. Es tracta d’un dels casos de les il·legalitats urbanístiques del Partit Popular més greus que s’han comés, ocupant amb un absolut menyspreu a la Llei i a la labor dels tècnics de l’Ajuntament uns terrenys per a construir el vial de l’avinguda de França”, assenyala Benlloch, qui recorda que “mai va existir cap conveni entre l’Ajuntament i els propietaris d’aquests terrenys; tan sols una declaració d’intencions que ara genera greus perjudicis a l’Ajuntament”.

El passat 2 setembre, la sentència va ser notificada als advocats de l’Ajuntament. A partir d’aleshores, com sempre s’ha fet en aquestes situacions, el govern municipal ha sol·licitat informe als lletrats sobre les possibilitats de recurs, així com el seu abast. “Una vegada aquesta informe passe per la Junta de Govern Local donant compte de la sentència, com sempre s’ha fet, s’estudiara si es fa pública o es declara l’expedient reservat o confidencial, a fi de depurar responsabilitats davant tals il·legalitats en el moment en què produïsquen un perjudici econòmic a l’Ajuntament”, agrega l’alcalde, qui avança que, la setmana que ve, “amb total transparència”, oferirà tots els detalls que puguen explicar-se de la situació, “sempre posant per davant els interessos de la ciutat”.

“La pregunta és com s’ha assabentat el Partit Popular si ni tan sols aquesta sentència ha entrat a l’Ajuntament de Vila-real per Registre? Quins interessos està defensant el PP? El que és evident que la sentència és tan dura contra la seua gestió, que han volgut avançar-se per a intentar amb les seues mentides influir en l’opinió pública i intentar manipular una realitat que és incontestable i és que les il·legalitats les va fer en 2009 el PP, sent el portaveu actual del Grup Popular membre d’aquell equip de govern, del 2007-2011, que ha situat en un greu risc de fallida a la ciutat”, conclou, lamentat la “cara dura” i la “irresponsabilitat sense límits del PP de Vila-real” en pretendre fer responsable a l’actual equip de govern de les conseqüències de la seua gestió amb “bastes mentides i manipulació de la realitat”.

Últimas noticias

Contenido relacionado