domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Benicàssim sumarà 60 noves bicicletes al servei de préstec gratuït

L'equip de govern durà al Ple l'adquisició dels nous vehicles per un import de 11.000 euros.

L’Ajuntament de Benicàssim ampliarà la flota de bicicletes del servei de préstec gratuït amb l’adquisició de 60 nous vehicles de dues rodes. La inversió ascendeix a 11.000 euros i es portarà a aprovació en el Ple ordinari d’aquest divendres 30 d’agost.

Com ha explicat el regidor d’Esports, Arturo Martí, la compra de noves bicicletes per al servei que s’ofereix des del Poliesportiu Municipal respon “a la demanda que hi ha entre veïns i visitants i bona part de les bicicletes de préstec gratuït estan prou deteriorades i no es pot oferir un servei de qualitat i en les condicions més òptimes”.

Aquest servei de préstec de bicicletes es presta cada dia des del Poliesportiu Municipal, i com recorda l’edil responsable de l’àrea, els interessats a fer ús d’aquestes bicicletes han de tindre complits els 18 anys i depositar una fiança de 50 euros, la qual serà tornada quan es retorne la bicicleta en perfecte estat, igual que el casc, l’antirobatori i les llums. Cada usuari pot fer ús del servei durant un màxim de set dies al mes i les bicicletes poden arreplegar-se en el pavelló municipal de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores i els diumenges i festius de 9 a 14 hores.

Arturo Martí ha afegit que aquesta inversió forma parte de “l’estratègia que duu a terme l’Ajuntament de Benicàssim per a oferir un oci alternatiu”.

Aquesta inversió en matèria esportiva s’uneix a la destinada a la millora de la coberta del poliesportiu municipal. En aquest cas, el Ple de divendres que ve durà a aprovació destinar 132.000 euros per a la impermeabilització i reparació de la coberta d’aquest espai esportiu.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament de Benicàssim apostem per l’esport i treballem per mantindre en bones condicions els serveis municipals i evitar-ne el deteriorament; uns aspectes en què, sent una localitat turística com és Benicàssim, cal fer més insistència”.

Últimas noticias

Contenido relacionado