domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Benicàssim impulsa l’esport amb una àmplia programació d’activitats

El programa per a joves inclou rugbi i futbol femení com a novetats i el calendari d'adults suma GAP.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benicàssim ha preparat una completa oferta d’activitats esportives d’hivern per a adults en les sales del Poliesportiu Municipal, i per a joves en les instal·lacions del Poliesportiu i dels col·legis públics Santa Àgueda i Palmerar.

Entre l’oferta per a adults majors de 16 anys, s’inclouen classes de tai-txi, ioga, gimnàstica suau, pilates, balls de saló, Batuka, iniciació al running, Cardiobox, tenis o pàdel i, com novetat, el calendari d’activitats inclou GAP (glutis, abdomen i cames).

Pel que fa a les activitats destinades als més xicotets, els col·legis públics acolliran classes de gimnàstica rítmica i multiesport i, a més el CEIP Palmerar també comptarà amb patinatge i hoquei patins. El Pavelló d’Esports per la seua banda acollirà taekwondo olímpic. Com a novetat, la zona esportiva de la Carrerassa se suma a l’oferta esportiva amb rugbi i futbol femení.
Els interessats a participar en alguna de les activitats esportives hauran de presentar les corresponents sol·licituds de matrícula a partir del dilluns 9 de setembre des de les 9.00 hores en el Pavelló Municipal d’Esports. A més, s’ofereix la possibilitat de realitzar la inscripció i pagament online d’un 10% de les places oferides en la web http://ayto.benicassim.es en l’apartat “Esports”. L’inici de les activitats serà el dimarts 1 d’octubre i serà necessari arribar a un mínim de 12 alumnes per a formar grup.

L’horari per a les classes de tenis i pàdel també s’ha vist incrementat i la matrícula ja es pot realitzar en el Pavelló Esportiu. De dilluns a divendres de 9 a 21 hores.

El regidor d’Esports, Arturo Martí, ha comentat que “el programa per a la present temporada ofereix una gran alternativa per a la pràctica de l’esport” i, a més de destacar les novetats, ha incidit en les millores que pròximament es realitzaran en les instal·lacions de la Carrerasa i consistiran d’una banda en l’arranjament dels actuals vestuaris i per un altre en la col·locació d’un clos entre el camp de futbol i la zona de work out i el rocòdrom, i on se situarà el futur Skate Park. També es remodelaran els vestuaris.

Últimas noticias

Contenido relacionado