martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Benicàssim posa fi a la festa de Sant Tomàs de Villanueva

Un correfocs i un castell de focs piroaquàtic tancaran aquesta nit els festejos en honor al patró de l'església.

Benicàssim encara l’última jornada festiva en honor a Sant Tomàs de Villanueva. El so de les vespas i lambretas han pres aquest matí la zona de Torre Sant Vicent amb motiu de la huitena concentració que organitza el Club Benivespa.

El públic infantil, per part seua, també s’han desplaçat al litoral, però en aquest cas a la platja Almadrava, on s’ha celebrat el concurs de castells d’arena organitzat per Jota’s i amb la col·laboració de l’ajuntament.

Arribades les 13.30 hores, el passeig Pérez Bayer ha acollit l’última entrada i ha tingut com a protagonistes els caps de bestiar de la ramaderia de Josefa Escrig, GnsBellés. Els actes taurins continuaran aquesta vesprada amb el desafiament taurí entre les ramaderies d’Alba Atenea i Fernando Mansilla, que tindrà lloc en el recinte taurí a partir de les 17.30 hores.

Després dels actes taurins, el municipi de Benicàssim es prepararà per a donar per finalitzades les festes en honor al patró de l’església, i el farà amb un correfoc que començarà en la plaça de l’Estació fins a la platja Torre Sant Vicent a càrrec de la cua Els Dimonis de la Plana i amb la col·laboració de la colla Els Déus del Foc de Benicàssim.

Després de l’arribada a la platja es dispararà un castell de focs piroaquàtic i amb això el municipi posarà el punt final a deu dies de festa per Sant Tomàs de Villanueva.

Últimas noticias

Contenido relacionado