martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Barri València s’alça victoriosa en la batalla de flors de Borriana

Societat Club 53 i Don Bosco van guanyar el 2n i 3r premi.

La millor de les batalles de Castelló se celebra en Borriana com a punt i final de les festes en honor a la Mare de Déu de la Misericórdia. Una festa on borrianencs i borrianenques lliuren una guerra de confeti des de les 18:30 de la vesprada en la plaça del Pla.

La batalla suposa un gran esforç als casals fallers on s’entreguen per fer la millor decoració de les carrosses, que este any ha sigut per a Barri València, seguit de Club 53 i Don Bosco, malgrat que esta última carrossa va sofrir un punxament en una de les seues rodes i va tindre dificultats per tal de circular pel recorregut. Socitet Cardenal Tarancón i Barri la Mercè guanyaven el quart i cinqué premi mentre que el sisé era per a Quarts de Calatrava.

L’acte va comptar amb el President de la Diputació de Castelló José Pasqual Martí i la diputada Tania Baños, que van gaudir de la batalla amb la resta de membres de la corporació provincial. A l’acte també han participat des de les seues carrosses les falleres majors de València, Alzira, Denia, Gandia, Torrent, Sueca, Sagunt, Xàtiva, La Vall d’Uixó i Benicarló a més de les bellesses del foc d’Alacant i les reines de Castelló, que feia poques hores habien rebut la banda acreditativa.

El castell de focs d’artifici va posar fi a unes festes amb una valoració molt positiva segons la regidora de festes Lluïsa Monferrer. Marcada segurament per l’oratge, no tindre incidents, i com no per tindre el bou més car de la història de Borriana: ‘Nubarrón’.

Últimas noticias

Contenido relacionado