miércoles, 17 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Ballester posarà en marxa la campanya ‘Onda Barri a Barri’ per a escoltar i acostar l’Ajuntament a tots els ondenses

L'alcaldessa es reuneix amb els representants de tots els barris d'Onda per a millorar la comunicació de l'Ajuntament amb cada barri.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester posarà en marxa la campanya ‘Onda Barri a Barri’, així ho va comunicar en la reunió d’ahir a la vesprada, amb els representants de tots els barris d’Onda per a millorar la comunicació de l’Ajuntament amb els onze barris de la ciutat.

En aquesta conferència, Ballester s’ha interessat per les necessitats de cada barri i s’ha compromés a fer-los arribar l’agenda d’activitats culturals de cada mes, tota la cartelleria informativa d’activitats i esdeveniments que s’imprimeix des de l’Ajuntament perquè puguen acostar-la i posar-la a la disposició dels seus veïns en les seus socials de cada barri, a recollir en l’agenda municipal les activitats que programen els propis barris, i mantindre una constant comunicació fluida amb tots ells. “A Onda no volem barris perifèrics, sinó barris protagonistes que gaudisquen dels mateixos serveis públics i oportunitats”, ha destacat, Carmina Ballester, alcaldessa d’Onda.

A més, s’ha tractat la millora en el manteniment de tot material que l’ajuntament cedeix per a la celebració dels festejos en els barris. Des de l’Ajuntament s’ha recollit també la sol·licitud dels barris per a l’habilitació i millora de la dotació de l’actual infermeria per als festejos i altres complements, per a facilitar el treball dels sanitaris i preservar la seguretat dels festejos.

Ballester afig: “En aquesta reunió volem acostar postures i aportar solucions per a construir de la mà de cada barri, una Onda millor i més accessible per a tots”.

Últimas noticias

Contenido relacionado