miércoles, 17 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Més de 4.000 persones visiten L’Alcora en 48 intenses hores de Fira

Les Fires del Comerç, de les Antiguitats, del Mussol i la trobada de boixeteres hi han aconseguit omplir el municipi de visitants de tot arreu

La concentració de tres fires i una trobada artesanal en un mateix cap setmana ha sigut un èxit per L’Alcora. “Entre els dos dies calculem que hauran passat més de 4.000 persones” així ho indica amb satisfacció l’alcalde de la localitat, Samuel Falomir, en preguntar-li pel balanç que fa d’estes jornades.

“D’una banda, la Fira d’Antiguitats i Col·leccionisme era una novetat, i això ha atret molta gent i a més, el diumenge en la trobada de Boixeters també es van ajuntar moltes persones, així que el que tenim clar és que concentrar fires de diverses temàtiques és un encert que repetiren”, afegeix l’alcalde.

I és que a la Fira del Comerç i a la del Mussol, enguany se sumava la d’antiguitats i afegia a més el diumenge la trobada artesanal dels amants dels Boixets.

Ara, amb la mirada posada ja en la pròxima edició, l’alcalde mira el calendari i adverteix que per al 2020 “caldrà mirar com ho fem perquè cau en un pont llarg i hem de buscar com enfocar-ho perquè tal vegada molta gent se n’anirà però el que tenim clar és que ha sigut una bona idea unir mostres en el mateix espai i durant els mateixos dies perquè així s’ha notat en la participació”.

Últimas noticias

Contenido relacionado