martes, 25 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Arranca el servei de bus gratuït i directe d’Onda a l’UJI

Ballester: "Complim el nostre compromís amb els joves d'Onda, reduint la distància, el temps del trajecte i millorem la qualitat educativa".

Aquest matí, coincidint amb l’inici del curs escolar, s’ha estrenat el servei d’autobús gratuït i directe d’Onda a la Universitat Jaume I que donarà servei a al voltant de 200 universitaris ondenses. Als matins hi haurà dues línies directes, la de les 7.15 hores i la de les 7.30 hores amb una afluència massiva d’estudiants.

L’alcaldessa, Carmina Ballester ha estat a peu de carrer comprovant l’eficàcia de la línia de servei i ha coincidit amb un grup de joves amb els quals ha pogut conversar i recaptar les seues demandes. Per als estudiants era el seu primer dia d’universitat i la primera vegada que utilitzaven el transport gratuït d’autobús.

Ballester ha explicat que “amb aquesta iniciativa complim el nostre compromís amb els joves d’Onda, reduïm la distància en temps del trajecte en aquestes línies noves de les quals es poden beneficiar 200 estudiants, millorem la qualitat educativa i fem més difícil que no hi haja excusa per tal de poder anar a la universitat i rebre la millor educació”.

Els universitaris que es beneficiaran d’aquest servei gratuït i directe d’autobús han de mostrar en pujar al bus el seu Carnet Municipal de l’Alumnat perquè els siga totalment gratuït el viatge. Fins al 31 d’octubre es podrà sol·licitar aquest carnet, donant temps als estudiants perquè es puguen beneficiar del servei.

Horaris servei gratuït amb Carnet Municipal de l’Alumnat

– De dilluns a divendres es mantindrà la línia d’autobús directe d’Onda a la Uji, a les 7.30 hores.

– I s’amplien dues noves línies, la de les 14.15 hores, que anirà d’Onda a la Uji, i a les 14.55 hores que serà el bus de retorn de la universitat cap a Onda.

Per a més informació sobre els horaris complets de les línies d’autobús d’Onda cap a Castellò i Vila-real o viceversa consulteu la pàgina d’Autobusos Furió.

Últimas noticias

Contenido relacionado