martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Tornen les obres a les vies de Castelló

Adif Alta Velocitat (Adif AV) ha aprovat l’adjudicació d’un nou contracte per a avançar en el desenvolupament del Corredor Mediterrani en la Comunitat Valenciana. Esta actuació comprén els treballs de via i electrificació en l’estació de Castelló per a la implantació de l’ample estàndard.

El contracte ha sigut adjudicat a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) integrada per les companyies TECSA Empresa Constructora i Dragatges amb un pressupost d’execució d’obra de 4.900.897,5 euros (IVA inclòs) i un termini de realització estimat de 6 mesos.

Les obres s’executaran en la plataforma, la superestructura de via i els sistemes d’electrificació, per a la implantació de l’ample estàndard en les vies generals i en aquelles altres en les quals siga necessari per motius de circulació.

També es pretén maximitzar l’aprofitament de les instal·lacions existents i garantir en tot moment el manteniment d’unes òptimes condicions de circulació per a la prestació de tots els serveis, tant per als tràfics de mercaderies en tots dos amples com per als serveis de viatgers.

Estes actuacions seran cofinançades pel Mecanisme “Connectar Europa” (CEF).

Últimas noticias

Contenido relacionado