viernes, 24 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Andreu Siurana assumeix el càrrec de regidor a Cabanes després de la renuncia de Sole Segarra

En el ple extraordinària d’ahir a l’ajuntament de Cabanes, Andreu Siurana Collado va prometre el càrrec de regidor després de la renúncia de l’exalcaldessa del municipi, Soledat Segarra.

Segarra, qui va optar per no encapçalar la candidatura després de ser alcaldessa per no poder compatibilitzar la dedicació amb el seu treball, ha hagut de renunciar recentment a la regidoria per eixos mateixos motius laborals.

Després de la renúncia de la següent en la candidatura, Mar Ferrando, ha estat Andreu Siurana qui ha entrat a formar part de l’ajuntament de Cabanes, dins del grup municipal d’Units pel Poble-Compromís.

L’agrupació ha volgut agrair a Soledat Segarra l’intens treball desenvolupat durant aquests quatre anys, primer en l’oposició, després en l’equip de govern fins assolir l’alcaldia els darrers divuit mesos de la passada legislatura. La dedicació i passió posada en aquesta activitat està encara avui en dia produint els seus fruits.

Igualment, el portaveu del grup municipal, David Casanova, mostrat el suport i il·lusió per l’entrada d’Andreu Siurana, la qual suposarà una nova dosi d’energia per a treballar per al poble.

Últimas noticias

Contenido relacionado