martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

AlumniSAUJI prepara per al C2 de la Junta Qualificadora

La inscripció al curs intensiu de preparació per a l'examen C2 (Superior) de català de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià està oberta

AlumniSAUJI impartirà del 16 de setembre al 24 d’octubre de 2019 un curs intensiu de català per a la preparació al nivell C2 (Superior) de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV).

El curs té una durada de 50 hores agrupades de 18 a 20 hores en dilluns, dimarts i dijous fins al dia 24 d’octubre, dos dies abans de l’examen de certificació de la JQCV, moment fins al qual el professorat podrà resoldre tots els dubtes. La inscripció es pot realitzar fins al 13 de setembre de 2019 a través d’inscripcion.uji.es

Tot i que el curs està indicat per a realitzar les proves d’acreditació de l’esmentada JQCV, també pot servir per a altres certificacions, com la de les universitats públiques valencianes que convoca la Comissió Interuniversitària d’Estandardització de l’Avaluació dels Coneixements de Valencià (CIEACOVA), que també està homologada per la JQCV i on, a més a més, els membres AlumniSAUJI Premium tenen un descompte de 30 € en la inscripció.

Els cursos estan oberts al públic general, però els membres AlumniSAUJI Premium i altres col·lectius vinculats al programa gaudeixen d’avantatges econòmics.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

Més informació: www.alumnisauji.uji.es

http://ujiapps.uji.es/serveis/alumnisauji/jasoc/alumnisaujipremium/formacio/cursos-alumni/

Últimas noticias

Contenido relacionado