miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Almenara presenta el nou cartell taurí per a les Festes Patronals

Se substitueixen dos bous per exemplars d El Montecillo i Núñez del Cuvillo.

L’Ajuntament d’Almenara ha presentat el nou cartell taurí per a les festes patronals amb la substitució de dos dels bous previstos després de rescindir el contracte amb la ramaderia d’origen. El nou cartell tindrà, per tant, la incorporació d’un bou de El Montecillo i un exemplar de Núñez del Cuvillo, que eixiran al carrer en les jornades del dissabte 21 i dimarts 24. D’aquesta manera l’Ajuntament d’Almenara continuarà patrocinant sis bous, sent tres de Núñez del Cuvillo, i un exemplar de El Montecillo, Gavira i Santiago Domecq.

Així, després dels ajustos pertinents, l’exhibició dels bous adquirits per l’Ajuntament d’Almenara arrancarà el divendres 20 a les 12 de la nit amb la tradicional “desencaixonà” d’alguns dels exemplars que s’exhibiran en els festejos, que podran ja ser vistos pels veïns. A continuació s’exhibirà el primer bou de les festes, un bou “cerril” embolat de la ramaderia de Núñez del Cuvillo marcat amb el número 151 i guarisme 5.

Ja per a la jornada del dissabte 21, continuarà la programació dels bous adquirits per l’Ajuntament d’Almenara i es produirà la primera exhibició vespertina, que arrancarà a les 17.30 hores amb el bou recentment adquirit a la ramaderia de El Montecillo, marcat amb el número 6 i amb guarisme 5, al qual seguirà un segon bou “cerril” de la ramaderia de Gavira, amb el número 10, guarisme 5. Ja a la nit s’exhibirà el tercer bou de la jornada, en aquest cas un bou “cerril” embolat de Núñez del Cuvillo, amb el número 103, guarisme 4.

Les exhibicions es reprendran el dimarts 24 a les 12.30 del migdia amb l’exhibició d’un exemplar salvatge de Barcial patrocinat per la penya Los Armónicos, que s’embolará també a la mitjanit.

Aqueix mateix dimarts 24 de setembre a la vesprada, a les 17.30, hi haurà dos nous bous “cerrils”, en aquest cas a càrrec de l’Ajuntament d’Almenara. El primer exemplar serà el bou recentment adquirit de Núñez del Cuvillo, amb el número 56 i guarisme 5, mentre que el segon serà de Santiago Domecq, amb el número 2, guarisme 3.

El dimecres 25 tindran protagonisme les vaques, amb una jornada organitzada per la Penya NSK amb la col·laboració de les penyes ADT, Xaporres, Quintos 19, la Boina i ADSL. Les exhibicions començaran al migdia amb la prova. A la vesprada arribarà el tancament de vaques i continuaran les exhibicions taurines.

Els bous es reprendran el divendres 27 de setembre amb un exemplar “cerril” de Torrehandilla, patrocinat per la Penya El Morrillo, que s’exhibirà a les 18.30 de la vesprada i que s’embolará en la mitjanit.

La programació taurina acabarà el dissabte 28 a la nit amb l’exhibició de vaques i un bou embolat a càrrec del ramader local Juan Faet, activitat patrocinada per l’Ajuntament d’Almenara.

Últimas noticias

Contenido relacionado