domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Almassora encara la recta final del Roser amb bous i màgia

Les festes d’Almassora en honor a la Mare de Déu del Roser encaren la seua recta final amb una nova vesprada de bous, l’IV Festival de Màgia Almacadabra i la visita de reina i dames a la Unitat de Respir d’Alzheimer en Santa Quitèria. A més, el regidor de Seguretat, Javier Martí, ha comparegut en roda de premsa este migdia per a valorar les dades “molt positives” del primer tram de la setmana festiva.

L’absència d’incidents de gravetat que viu la localitat fora del recinte taurí es dona també en el cor de la Vila, on de moment no s’ha registrat cap agafada que requeresca ingrés hospitalari. Els aficionats als bous al carrer tenen hui una nova oportunitat de gaudir de dues exhibicions de bous salvatges en la penúltima vesprada de la fira del Roser.

El primer a eixir a l’arena de la plaça Major serà ‘Holandés’, l’exemplar negre de Hato Blanco triat per les penyes Sant Roc, K-NUT, El Duro, El DesfasE, La Gleva, La Kolva, La Trama, La Priva i La Trieka. En l’equador de la vesprada arribarà ‘Fulanito’, de la ramaderia Cortijo de la SIerra, finançat en solitari per la penya El Comboi. Una vegada finalitzada la vesprada taurina, reina, dames i autoritats es desplaçaran al Museu del Joguet a entregar els premis del concurs infantil amb motiu del primer aniversari de la sala.

A més, la jornada inclou la visita de la reina, Nuria Alcalde Vedrí, i les dames, Núria Dealbert Lafuente i Mar Rouco Cantavella, a la Unitat de Respir d’Alzheimer en Santa Quitèria per a conéixer el treball de la plantilla de professionals i desitjar bones festes a les persones usuàries del servei.

Al seu retorn de la visita està programada l’entrada de vaques de la ramaderia Germans Monferrer, de Formiche Alto (Terol) i una jornada més del concurs Ecopenya per a la recollida selectiva de reciclatge. La penya que més recicle rebrà una cistella de productes gastronòmics valorada en 100 euros. Les activitats continuaran a la vesprada amb el IV Festival de Màgia al Carrer Almacadabra i s’estendrà fins a la matinada amb els dj Guillem i Iserte en el Recinte Fester.

Balanç de festes
El regidor de Seguretat, Javier Martí, i el comissari cap de la Policia Local, Roberto Verdoy, han analitzat positivament el transcurs de les festes just en el seu equador. “Les queixes veïnals han disminuït en un 50% fins ara, confiem a seguir per la mateixa línia en la recta final de les festes en honor a la Mare de Déu del Roser”, ha declarat Martí.
D’altra banda, Roberto Verdoy, també ha destacat l’augment de la prevenció en la presència de menors en el recinte taurí, així com la disminució en les denúncies per ordenances municipals.

Últimas noticias

Contenido relacionado