miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Almassora celebra l’ofrena de flors a la Mare de Déu del Roser sota la pluja

Almassora ha celebrat este matí l’ofrena en honor a la Mare de Déu del Roser sota la pluja. El mal temps registrat des de primera hora del matí ha permés desfilar a les associacions i la comitiva, encara que han hagut de fer-ho resguardats amb paraigua i sense la música de la Unió Instructiu Musical La Esmeralda. La banda no ha pogut eixir com de costum per a protegir els instruments de la pluja.

Passades les 11 hores han eixit des de l’església del Santístim Crist el gupo Scouts Tramuntana, Lluïsos Almassora i els xiquets i xiquetes que prendran la primera comunió al maig. Al costat d’ells han desfilat des de l’avinguda José Ortiz la Junta de Dames de Santa Quitèria i Mare de Déu del Rosari camí de l’església de la Nativitat, on esperava el tapís per a la patrona.

La Junta Local de Festes ha preparat paraigües per a la reina, Nuria Alcalde Vedrí, i les dames Núria Dealbert Lafuente i Mar Rouco Cantavella, que han completat la desfilada al costat de l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí; la regidora de Festes, Isladis Falcó, i una representació de la corporació municipal.

La pluja ha impedit realitzar la desfilada amb la solemnitat de costum i, pese al recorregut escortat per la Policia Local d’Almassora, tots els participants han hagut de refugiar-se sota els balcons del recorregut per a protegir-se del mal temps que ha protagonitzat la desfilada fins a l’arribada a la porta principal de l’església de la Nativitat.

En l’altar del temple ha esperat el rector, Juan Ángel Tapiador, l’arribada de les persones integrants de les diferents agrupacions i associacions per a rebre els rams de clavells blancs i roses i depositar-los en l’altar, als peus de la imatge de la patrona, amb l’ajuda de Lluïsos Almassora. A continuació, Tapiador ha oficiat la missa davant els centenars de fidels que han abarrotat l’església.

Amb la serenata d’ahir a càrrec de la soprano Sandra Ferró i el pianista Lorenzo Agramunt i l’ofrena d’este matí, Almassora posa el punt final al programa d’actes en honor a la Mare de Déu del Roser. La regidora de Festes ha destacat l’absència d’incidents en els més de 120 esdeveniments gratuïts celebrats i l’alta participació del públic, al mateix temps que ha avançat que la Junta Local de Festes començarà en breu els preparatius de Santa Quitèria 2020.

Últimas noticias

Contenido relacionado