domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Almassora aposta pel senderisme amb nou eixides

Almassora ha presentat la nova campanya de senderisme, que incorpora dues eixides de mitja jornada al calendari de nou excursions previst per al nou curs. Sis dels itineraris seran de jornada completa i el servei d’esports afegirà una escapada més llarga de l’habitual amb autobús fins a Calp. El cicle arrancarà el pròxim 26 de setembre amb l’eixida a Olba (Terol), que ha obert hui el termini d’inscripció.

Tal com ha indicat, el regidor d’Esports, Sergio Gómez, “l’essència d’aquest programa esportiu és oferir activitat física en el medi natural que ens permeta recórrer diferents zones o paratges del nostre territori, però en esta ocasió volem donar-li un impuls extra per a ampliar el nombre de participants i incorporar noves demandes o necessitats”. És el cas de les excursions al Desert de les Palmes (17 de novembre) i Vilafamés-Roques de Mallasén (12 de gener), que permetran tornar a casa als participants a les 14 hores.

Per tant, el Servei Esportiu Municipal (SEM) ha programat eixides entre el 26 de setembre i el 31 de maig a Olba (Terol), Xodos (Castelló), Cabanes (Castelló), Calles (València), Vilafamés (Castelló), Toixa (València), Riodeva (Terol), Ribesalbes (Castelló) i Calp (Alacant). Les persones interessades hauran de reservar places en les oficines del SEM en la piscina municipal. El punt de trobada serà en l’antic Recinte Fester a les 8.00 hores excepte en el cas de Toixa i el penyal d’Ifach, que reunirà els participants una hora abans.

Gómez ha agraït a tots els guies que col·laboren amb l’Ajuntament d’Almassora per a realitzar les eixides amb seguretat i amb les explicacions pertinents perquè els participants coneguen l’orografia, la història i les característiques de la zona. Paco, “Quico, Estela, Efrén i José María ens acompanyaran en estes rutes que combinen itineraris amb diferents graus d’intensitat perquè puga participar el major nombre possible d’usuaris”, apunta l’edil.

La programació completa està disponible açí. La reserva de plaça té un cost de 3 i 7 euros. L’organització recomana portar roba i calçat adequats, a més d’aigua i protecció solar.

190929-fitxa-olba-semderisme

 

Últimas noticias

Contenido relacionado