martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Almassora amplia la seua plantilla amb quatre conserges de la nova bossa d’ocupació

Atendran tres col·legis i el SIAC coincidint amb el nou curs.

L’Ajuntament d’Almassora ha ampliat aquest matí la seua plantilla municipal amb la incorporació de les quatre persones guanyadores del procés de selecció de la bossa de conserges. Es tracta de dos homes i dues dones que s’incorporen a col·legis i el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) per a cobrir les necessitats municipals i atendre l’inici del nou curs.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, i el regidor de Personal, Javier Mollá, han assistit a la presa de possessió dels seus càrrecs, amb la qual finalitza el procés de constitució de la bossa d’ocupació. Més de 300 aspirants van registrar les sol·licituds per a participar en l’examen realitzat durant l’estiu, si bé finalment es van presentar a les proves prop de 200 persones candidates.

“Amb l’arribada d’aquestes quatre persones aconseguim millorar el servei que oferim a la ciutadania i municipalitzar-lo en la mesura de les nostres possibilitats, a través d’aquesta bossa d’ocupació a la qual podrem recórrer si es produeixen noves necessitats”, en paraules de Javier Mollá. L’edil ha felicitat els nous treballadors pels resultats del seu procés de selecció.

No en va, després de la renúncia d’una de les quatre persones millor puntuades, el consistori va requerir a la cinquena, que hui ha pres possessió al costat de la resta de companys. Tots ells són els millor puntuats en un procés que va arrancar en l’IES Vila-roja amb l’examen tipus test de 20 preguntes i una durada d’hora i mitja. La prova va abordar qüestions com el municipi, els òrgans de govern o els principals edificis públics.

Aquesta fase eliminatòria va donar pas a la presentació dels mèrits puntuables, entre els quals van computar titulacions acadèmiques, experiència professional relacionada amb les funcions a desenvolupar, cursos de formació i perfeccionament, coneixement del valencià i coneixement de llengües estrangeres. Una vegada baremades totes les persones candidates, el tribunal va entrevistar les 156 persones que van superar la resta del procés i va resoldre les al·legacions per a publicar el llistat.

Entre les funcions dels nous operaris destaca custodiar el mobiliari, comunicar incidències de desperfectes, vigilar a les empreses que operen en l’edifici, l’obertura i tancament del local així com el control d’accessos, rebre i distribuir els documents, realitzar trasllats de material i manejar fotocopiadores. La jornada dependrà del servei al qual s’adscriguen per a realitzar les corresponents funcions, de manera que els conserges de col·legi adaptaran el seu horari al del centre i la persona que ocuparà el seu lloc en el SIAC seguirà la jornada del personal de l’edifici principal de l’Ajuntament.

Últimas noticias

Contenido relacionado