L’alcalde de Betxí crida a la calma però reconeix que l’extinció “va per a dies!”

Les dotacions de bombers hi han augmentat a 7 i des de l'inici del foc a la planta de reciclatge ja s'han utilitzat 120.000 litres d'aigua.

“En les pròximes hores s’apagaran les flames, jo vinc d’allí, i també he estat fa un parell d’hores i la veritat és que està molt millor encara que els bombers segueixen parlant de confinat però no controlat”. Amb estes declaracions de poc després de les nou de la nit, l’alcalde Betxí, Alfred Remolar crida a la calma a la població amb relació a l’incendi de la planta de reciclatge.

“El fum no és altament perillós perquè no hi havia productes químics però sí que és veritat que la fumaguera és molt cridanera i a la planta hi havia material de moltes maneres, a més les previsions del vent són favorables així que de moment no hem dit a la gent que tanquen les finestres ni prenguen cap mesura”, afegia l’alcalde en declaracions a Actualitat Valenciana.com/Castelló

Remolar explicava que ja estan preparant la pala “per a extraure material de baix, escampar-lo bé i que els bombers es puguen assegurar d’apagar-ho tot, però això, costarà, açò va per a dies fins que estiga tot extingit”, reconeix l’alcalde.

De fet, segons fons de Consorci provincial de Bombers de Castelló en el seu twiter , ja són 7 les dotacions de #*BomberosCPBC @*dipcas que continuen treballant en el control de l’incendi de la planta de reciclatge de Betxi.

Des de l’inici Ja s’han utilitzat més de 120.000 litres d’aigua.