martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Alcalà-Alcossebre disposarà d’un nou Espai d’Oci i Casal Jove

L’Ajuntament d’Alcalà de Xivert-Alcossebre ha iniciat els tràmits per fer realitat la construcció d’un nou edifici sociocultural a Alcossebre, amb funcions d’Espai d’Oci i Casal Jove que s’ubicarà en un solar de titularitat municipal del carrer Bedoll.

Mitjançant modificació de crèdit a aprovar en un proper ple de caràcter extraordinari, es destinaran 290.000 euros provinents dels romanents de tresoreria de 2018 per iniciar el projecte de construcció, com Inversió Financerament Sostenible.

El projecte serà de caràcter plurianual 2019-2021, per tal de poder assumir el cost total, que ascendirà a 920.000 euros. El projecte contempla la construcció d’un edifici de dues plantes, amb un total de superfície construïda de 1.200 metres quadrats.

A la primera planta se situaria una sala multifuncional, preparada per a disposar un escenari i en la qual poder celebrar actes com festivals escolars, concerts, actuacions musicals, etc. A la segona planta -de menors dimensions- s’ubicaria el Casal Jove, amb capacitat per a diverses sales de formació i despatxos. Per part dels tècnics s’estudia també com situar places d’aparcament al costat de l’edifici.

L’Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “sumem un nou edifici municipal i donem resposta a les demandes dels veïns d’Alcossebre, que ens han traslladat moltes vegades la necessitat de comptar amb un edifici d’estes característiques, per celebrar diferents actes” i destacava que” gràcies a l’estalvi generat mitjançant la nostra gestió econòmica, podem iniciar este projecte -un dels més importants d’esta legislatura- quan només portem tres mesos de govern”.

Últimas noticias

Contenido relacionado