domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Alcalà-Alcossebre informarà sobre la tramitació del Pla Edificant a la comunitat educativa

L’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, ha anunciat la creació d’una comissió de seguiment sobre la tramitació del Pla Edificant per ampliar el CEIP La Mola d’Alcossebre.

La comissió es crearia a nivell municipal i es sumarien també membres de la comunitat educativa, com la direcció del centre o de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes, “amb la finalitat que compten amb informació de primera mà i puntual sobre en quin punt es troba la tramitació”, ha assenyalat l’Alcalde. Per part de la Regidoria d’Educació s’informarà de tot el que es tracte en la comissió a tota la corporació municipal. La direcció del centre ha d’informar el claustre de professors i des de l’AMPA s’informarà a les famílies.

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre va presentar a la Conselleria d’Educació l’avantprojecte per a l’ampliació del CEIP La Mola, al setembre de 2018. No va ser fins a febrer de 2019 quan els tècnics de la Conselleria van remetre les esmenes que s’havien de realitzar al projecte. Un cop realitzades de forma immediata les esmenes per part de l’Ajuntament, cinc mesos després, els tècnics de la Conselleria van tornar a realitzar correccions que van tornar a esmenar per part de l’Ajuntament. Ahir 23 de setembre, des de la Conselleria es van tornar a assenyalar correccions que s’han de fer en l’avantprojecte i avui s’han enviat ja les correccions.

“Des de l’Ajuntament estem posant tots els mitjans perquè la tramitació siga el més ràpida possible i no entenem com el mateix avantprojecte ha rebut fins a tres esmenes de qüestions que es podrien haver advertit en la primera correcció, estalviant així un temps preciós per accelerar els terminis”, ha assenyalat l’Alcalde que ha insistit que” si la Conselleria tarda un any a corregir un avantprojecte, no volem ni pensar en el que es demorarà la correcció del projecte definitiu”. L’Alcalde ha recordat que “la nostra prioritat és que els nostres xiquet i xiquetes disposen d’unes infraestructures educatives dignes i, per això, des de l’Ajuntament estem disposats a que una comissió, en la qual no només estiguem representats els regidors, puga realitzar un seguiment exhaustiu de quina passos s’estan donant per part de totes les institucions implicades”.

Últimas noticias

Contenido relacionado