viernes, 14 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Alcalà-Alcossebre comptarà amb set festeres per a les Festes Patronals 2019

L'acte oficial de presentació tindrà lloc el dissabte 24 d'agost a la plaça de l'Església d'Alcalà.

Alcalà-Alcossebre compta enguany amb una àmplia representació de festeres, que seran les màximes representants de les Festes Patronals 2019, dedicades a Sant Joan Baptista i el Sagrat Cor de Jesús.

Les festeres infantils són Mara Cabezas Vinuesa i Elsa Cherta Ebrí i com festeres majors: Belén Vinuesa Rovira, Dunia Bort Llopis, Alba Barceló Roca, Selene Martí Foix i Miriam Bosch Garcia. Aquest any, torna a haver representació de festeres majors després de dos anys comptant únicament amb representació infantil. Aquest any no ha estat possible comptar amb representació masculina, després que, el 2017, l’Ajuntament incorporés la possibilitat que es presentaren festers.

Les festeres iniciaran el seu camí com a màximes representants de les festes el dissabte 24 d’agost, amb l’acte oficial de presentació que se celebrarà, com és tradicional, a l’escenari de la plaça de l’Església. Per part de la Regidoria de Festes s’ultimen els preparatius de cara als principals actes que composen el programa festiu. La regidora de Festes, Selene Blázquez, ha assenyalat que “ja ho tenim quasi tot a punt per poder gaudir d’unes festes que, com sempre, busquen combinar la participació, amb la diversió i les tradicions del nostre poble”.

Les festes patronals es prolongaran del 23 d’agost a l’1 de setembre a Alcalà i de l’11 al 15 de setembre a Alcossebre.

Últimas noticias

Contenido relacionado