L’Ajuntament d’Onda millora la gestió d’incidències a través de la participació ciutadana amb una App

L'Ajuntament d'Onda converteix les incidències en tasques a solucionar a través de reparacions senzilles

Onda Incidències és una aplicació mòbil que permet a qualsevol usuari comunicar i localitzar desperfectes a la ciutat a través de la ubicació en un mapa interactiu.

L’Ajuntament d’Onda rep l’alerta d’incidències i posa solució derivant les tasques als tècnics de l’àrea com als regidors o a través de reparacions senzilles i el manteniment d’aquestes.

El regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha destacat el servei que presta aquesta App: “és una eina essencial de participació ciutadana i animem als ondenses al fet que la utilitzen com a mitjà de comunicació i fer-nos arribar les seues propostes per a millorar Onda”.

Per a comunicar una incidència has de baixar-te l’aplicació mòbil i registrar-te amb el teu correu electrònic. Així mateix aportar certa informació com la ubicació del desperfecte, les deficiències que troba l’usuari i les necessitats i idees per a pal·liar la incidència.

Les propostes són administrades per l’Ajuntament que les converteix en tasques per resoldre en un període curt de temps. La incidència s’emmagatzema mitjançant coordenades UTM, per la qual cosa la ubicació és inequívoca i sempre és accessible en un mapa interactiu integrat en l’App.

Tal com afirma Bou: “Onda ambiciona a convertir-se en una ciutat més organitzada i cooperativa entre el ciutadà i l’administració, gràcies a la tecnologia aquesta sinergia és possible”.