martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Aitana Ocaña no podrà actuar al From Stage de Peníscola causa del temporal

L'organització del Peníscola From Stage ha decidit avançar amb urgència la possibilitat de retornar l'import de les entrades a les persones que les han comprat físicament a Peníscola.

Aitana continua amb la seva gira ‘Play Tour’ sense descans. L’artista catalana este estiu no ha pogut gaudir d’unes llargues vacances, però, tot compensa si està veient com el seu somni es fa realitat, i si està fent el que més li agrada: cantar en un escenari.

Este dimarts 20 d’agost, estava previst que Aitana actuara al Festival Peníscola From Stage després de la seua indubtablement èxit diumenge passat al Festival Jardins de Cap Roig de Palafrugell, a Girona. L’artista va completar en temps rècord l’aforament de les entrades Golden Premium, que inclouen passar una estona amb ella tranquil·lament abans del concert, per la qual cosa l’expectació del públic de Peníscola per veure a Aitana en l’escenari era màxima, però, a causa de les condicions atmosfèriques, malauradament este concert s’ha hagut de cancel·lar.

Aitana ha confirmat la notícia a través del seu compte de Twitter, on ha confessat estar molt trist per la cancel·lació del concert i a més ha promés tornar aviat a Peníscola i oferir el concert que els seus fans es mereixen.

Procés de devolució d’entrades

L’organització del Peníscola From Stage ha decidit avançar amb urgència la possibilitat de retornar l’import de les entrades a les persones que les han comprat físicament a Peníscola. D’esta manera, s’ofereixen estes alternatives:

  • Entrades comprades a MUVa Beach : els usuaris que les van adquirir en MUVa Beach podran sol·licitar la devolució en el mateix lloc des del dimecres 21 d’agost a les 19.00.
  • Entrades comprades a Oficina de Turisme (Platja Nord) o taquilles del festival: els usuaris que les van adquirir l’Oficina de Turisme (Platja Nord) de Peníscola o en taquilles del festival, podran sol·licitar la devolució a les taquilles del festival des del dimecres 21 d’agost a les 19.00.

Últimas noticias

Contenido relacionado