martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

España: “Aerocas gestionarà directament l’aeroport de Castelló a partir de l’1 de novembre sense minvar-se la qualitat”

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha assegurat aquest dilluns que Aerocas passarà a gestionar directament l'aeroport de Castelló a partir de l'1 de novembre "sense un minvament de la qualitat del servici" i, sobre aquest tema, ha dit que l'"important" és que els passatgers "no veuran cap canvi".

Arcadi España s’ha pronunciat així davant els mitjans en l’acte en el qual ha rebut el comissionat del Govern per al Corredor Mediterrani, Josep Vicent Boira, per a fer un seguiment de l’evolució de les obres d’aquesta infraestructura en ser preguntat per quan està previst que acabe el contracte amb l’empresa concessionària de l’aeroport de Castelló i com serà eixa transició. Sobre aquest tema, el conseller ha apuntat que amb “tota la normalitat s’està treballant amb l’empresa que ho deixa i l’assumpció de les competències per part de la Generalitat”.

“Mantindrem el servici públic normal i el que volem és continuar amb l’impuls de l’aeroport de Castelló, que va a ser un aeroport que tots sabem la seua història, però que està reinventant-se amb noves rutes de passatgers i també a convertir-se en un hub en la província de Castelló i en tota la Comunitat Valenciana, amb un altre tipus d’activitats al voltant del món aeronàutic com puguen ser la reparació de naus o les escoles de pilots, que ja s’estan fent al voltant d’eixe aeroport”, ha afegit.

En aquesta línia, Arcadi España ha apuntat que entra dins de l’estratègia que cal reflotar un aeroport “que estava paralitzat i que tots sabem d’on venia”. “Estem recuperant eixe tipus d’infraestructures que durant molts anys han estat abandonades i malament gestionades per a posar-les al servici dels valencians i valencianes”, ha dit.

Treballadors

Segons ha confirmat el conseller, els treballadors “es mantindran, s’actuarà amb el màxim respecte a la legalitat i, per descomptat, els treballadors de l’aeroport passaran a dependre d’Aerocas”.

A més, ha assenyalat que eixe canvi de gestió està previst en els Pressupostos de Generalitat i “el que haurem de fer és continuar millorant-ho”.

Últimas noticias

Contenido relacionado