domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Adjudicades les nou casetes per a la fira del vi a Benicàssim

La reina infantil Marina Pauner Martínez ha organitzat per a aquesta vesprada el tradicional Vi d'Honor amb la seua cort d'honor Mara Marqués Fuentes, Andrea Nebot Pallarés, Paula Bellido Fernández, Irene Andrés Folch, Júlia Tafalla Recuero, Elena Barbeito Gómez i Natalia Rodríguez Montro i la corporació municipal encapçalada per l'alcaldessa, Susana Marqués, i el regidor de Festes, Arturo Martí

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria de Festes, ha adjudicat les nou casetes que s’instal·laran en el recinte firal durant les festes de Sant Tomás de Villanueva, que se celebraran del 20 al 29 de setembre.

Enguany hi ha una novetat respecte al preu de les begudes comunes que oferiran les casetes, ja que serà un preu unitari. Així, els adjudicataris tindran l’obligació de mantenir una llista completa de tots els productes i serveis que oferisca, amb indicació dels preus unitaris de forma permanent i en un lloc visible. En aqueix llistat s’ha establit en un euro el preu màxim per a una botelleta d’aigua, o 1,5 euros per a la cervesa o refresc. Com ha indicat el regidor de Festes, Arturo Martí, “estem molt contents de la resposta per part dels interessats, ja que el recinte firal congregarà el nombre màxim permés de casetes i, a més, la unificació de preus té l’objectiu d’oferir uns preus populars per a tots els assistents que acudisquen al recinte firal durant els deu dies de festa”.

En ferència a la música, l’Ajuntament de Benicàssim disposarà per a tot el recinte d’un únic sistema de reproducció musical, respectant entre altres l’horari de descans, de 15.00 a 17.00 hores. A més, s’instal·larà un limitador de potència sonora ajustat a un nivell d’emissió màxim de 85 decibels.

Els divendres i dissabtes de festes l’horari de tancament s’ha fixat a les 6.00 hores. El diumenge 22 el cessament d’activitat serà a les 3.30 hores, mentre que del 23 al 26 serà a les 2.00 hores i el dia 29 serà a les 1.00 hores.

El muntatge de les nou casetes, així com del recinte taurí, començarà pròxim dilluns 16 de setembre.

Últimas noticias

Contenido relacionado