domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Adif posa en servei els ascensors en l’estació d’Alcalà

Adif ha finalitzat els treballs de millora i modernització de l'estació ferroviària d'Alcalà de Xivert, per als quals s'han destinat 59.185 euros.

Adif ha finalitzat els treballs de millora i modernització de l’estació ferroviària d’Alcalà de Xivert, per als quals s’han destinat 59.185 euros.

L’objectiu d’esta actuació és garantir la total accessibilitat de l’espai i les instal·lacions als usuaris, especialment a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda.

A més de la posada en marxa dels dos ascensors, s’han realitzat diverses actuacions de millora en l’edifici de l’estació i en el pas inferior.

Entre altres treballs, destaquen operacions de pintura, electricitat, instal·lació de sistemes d’alarma i càmera de vigilància, reposició de mobiliari, construcció de rampes d’accés, adequació de l’ample de les portes del vestíbul i labors de poda i jardineria, així com, l’adaptació de la senyalística, a la normativa vigent.

L’estació d’Alcalà de Xivert des del passat 12 de novembre forma part de la línia de Rodalia C-6, entre Castelló i Vinaròs. La resta de les estacions d’aquesta línia, que són Benicàssim, Orpesa i Torreblanca, tenen totes les seues instal·lacions adaptades per a persones de mobilitat reduïda.

Últimas noticias

Contenido relacionado