martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Abatuts els dos bous escapats a Tales

La recerca es centrava en les proximitats de la ramaderia, la zona forestal de la Serra d'Espadà.

Efectius de la Guàrdia Civil han trobat este diumenge als dos bous de lídia que s’havien escapat d’una ramaderia de Tales (Castelló) i els han abatut. Els animals han aparegut en una zona pròxima a la ramaderia de la qual s’havien fugat i la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec del servei, han apuntat els bombers.

Pel que sembla, els animals han aparegut en una zona força muntanyosa i de difícil accés, a Artesa , una pedania d’Onda. La Guàrdia Civil ha explicat que, com eren toros braus i cada exemplar pesava més de 400 quilos, els agents han hagut d’abatre’ls davant el «perill» que suposaven. Els Efectius de la Guàrdia Civil i de Bombers havien desplegat este diumenge un operatiu per intentar localitzar dos bous de lídia fugats d’una ramaderia de Tales (Castelló), a la Serra d’Espadà, segons han explicat a Europa Press fonts de Bombers i de la Guàrdia Civil.

Pel que sembla, l’amo d’una ramaderia de Tales va detectar este dissabte l’absència de dos bous de lídia i va donar avís de la seua desaparició. La principal hipòtesi amb la qual es treballava era que els animals s’havien escapat. Per això, la Guàrdia Civil treballava des de primera hora en la recerca dels toros i havia sol·licitat la col·laboració del Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

La recerca es centrava en les proximitats de la ramaderia, la zona forestal de la Serra d’Espadà, un terreny «molt ampli» que podia fer que els animals foren «difícils de localitzar». També s’havia mobilitzat un helicòpter de la Guàrdia Civil.

Últimas noticias

Contenido relacionado