martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

71 establiments participen a la X Ruta de la Tapa ‘Sabors de Castelló’

En l'edició d'enguany es promocionarà la marca Castelló Ruta de Sabor.

Un total de 71 bars i restaurants situats en les zones Oest (6), Est (20), Nord (12) i Centre (33) de la ciutat de Castelló participaran entre els dies 7 i 30 de novembre en la X Ruta de la Tapa – Sabors de Castelló, que patrocinen la Diputació de Castelló i la seua marca de referència Castelló Ruta de Sabor, així com l’Ajuntament de la capital i Turisme Comunitat Valenciana a través de la seua marca gastronòmica L’Exquisit Mediterrani. Així s’ha informat en la gala de presentació que s’ha celebrat este dimarts al saló Node de l’Hotel Jaume I, a la qual ha assistit la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí.

Es tracta d’una ruta concurs a la que es presentaran un total de 142 tapes, dues per cada local inscrit, que hauran d’estar elaborades amb alguna referència a un producte propi de la gastronomia local o provincial. En l’edició d’enguany es promocionarà la marca Castelló Ruta de Sabor i quedarà constància dels establiments que utilitzen productes adscrits a esta. Es calcula una participació d’al voltant de 60.000 persones que generaran un consum d’al voltant de 180.000 tapes i un volum de negoci de 1,9 milions d’euros.

Durant la ruta es realitzaran diversos actes de promoció i comunicació destinats al públic i els mitjans de comunicació. El punt i final es posarà el 10 de desembre amb el lliurament de premis, que es decidiran amb la votació del públic i amb el dictamen d’un comité gastronòmic del qual formaran part experts i patrocinadors.

La diputada provincial de Turisme ha informat que en l’edició d’enguany participaran 13 locals més que en l’anterior i ha mostrat el seu convenciment que la gastronomia “serà determinant per a la promoció turística de la província de Castelló, els productes de la qual, per la seua qualitat, gaudeixen de gran acceptació”.

Mercat Central de Castelló i DIL seran els proveïdors oficials del esdeveniment, que tindrà a Magna com a cervesa oficial. La imatge d’enguany és una obra que porta per nom Menú, elaborada pel pintor Traver Calzada.

Una de les novetats d’enguany serà el primer concurs de fotografia gastronòmica de Castelló, Gastropixelcs, en el qual el públic podrà participar a través del perfil oficial d’Instagram de la ruta @sabors_castellon mostrant imatges en blanc i negre de la ciutat de Castelló.

Últimas noticias

Contenido relacionado