martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Més de 200 atletes participen en la IV 10K a Almenara

La victòria va ser per a Rubén Diago i per a Irene Buj, els dos policies locals.

La localitat d’Almenara ha sigut aquesta vesprada la seu de la quarta edició de la 10k de l’IVASPE, carrera que per primera vegada se celebrava a la província de Castelló i en la qual han competit més de 200 atletes de les forces i cossos de seguretat així com d’emergències. Així entre altres han participat policies locals de moltes localitats, policies nacionals i autonòmics, guàrdies civils, militars de l’UME, bombers, protecció civil, i també el personal d’emergències, del 112, forestals o fins i tot sapadors paracaigudistes. A més en la prova entre altres també ha participat la campiona del Món de salt de longitud, Concha Montaner, el secretari autonòmic i director de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel i la directora del IVASPEÁngeles Navarro.

Quant a la competició esportiva, el triomf en categoria absoluta masculina es va quedar a casa en aconseguir la victòria el Policia Local d’Almenara, Rubén Diago, (36:04) seguit de Miguel Ballester (36:08) de la Policia Local del Verger, i en tercer lloc, Juancho Molla (36:46) de Bombers de València. En categoria femenina absoluta, la Policia Local de Picassent va fer triplet. La victòria va ser per a Irene Buj Linares (43:48), seguida de Mar Cebriá Adell (45:53) i de Teresa Punzano (47:10).

En la categoria sènior ha vençut Rubén Adolafio (Brigades Forestals Divalterra), seguit de Jorge Díaz i José Simeón, tots dos de Bombers de València. En sènior femení, victòria per a la independent Ana Bravo, seguida de Silvia Buj i Valeria Fernández, que representaven a la Policia Local de la Vall d’Uixó.

En veterans A, va guanyar Antonio Morant (Policia Local de Benissa) seguit de Marco Pedrosa (Policia Local) i David José Cabello (Jabaquara Carreras), mentre que en veteranes A va guanyar María Jesús Granado (Avant Montcada) seguida d’Ana Rosi (Policia Nacional València) i Elena Punzano (independent).

Pel que respecta a veterans B, la victòria va correspondre a David Julià Navarro (Policia Local la Vall d’Uixó) seguit de Miguel Moure (independent) i Iván García (UME). En xiques va véncer Esther Redolat (Trail Morvedre), seguida d’Ángeles Navarro (IVASPE) i Pilar Navarro (Ajuntament de Sagunt).

Per equips la victòria ha correspost a la Policia Local de Picassent, seguida de la Policia Local d’Almenara i de la Policia Local de la Vall d’Uixó.

Els participants han hagut de donar dues voltes a un circuit urbà de 5k creat expressament per a l’ocasió, qualificat de trencacames amb pujades i baixades constants.

Últimas noticias

Contenido relacionado