martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

1.700 persones degusten el Tombet de Bou a les Festes Patronals d’Alcalà

Custom Maestrat va cuinar més de 300 quilos de carn de bou i l'acte es va completar amb la venda de pastes tradicionals a càrrec de l'Associació de la Dona Gaspatxera.

Les Festes Patronals d’Alcalà de Xivert van viure anit un dels seus actes més participatius amb la Nit del Tombet de Bou. Per part de l’associació Custom Maestrat, es van cuinar 300 quilos de carn de bou, 60 quilos de cebes, 40 quilos de carlotes i 300 quilos de pataques, a foc lent i a la manera tradicional. A més, es van repartir amanides, pa i fruita.

Tot i la pluja que va caure sobre les 21.00 hores, l’acte, que va omplir de públic al pati del CEIP Lo Campanar, va poder celebrar sense problemes, amb la venda de pastes tradicionals a càrrec de l’Associació de la Dóna Gaspatxera i el ball amenitzat per l’Orquestra Atalaia.

L’Alcalde Francisco Juan destacava la “ràpida reacció de tota l’organització quan ha aparegut la pluja que, finalment, no ha deslluït l’acte” i ressaltava que “en els quatres primeres dies de festes està havent una gran participació”.

Avui dimarts, des de l’Ajuntament s’està pendent de la predicció meteorològica per si el perill de pluges i tempestes fa necessari traslladar a cobert els actes prevists. En cas de ser necessari, la Nit de Revista es traslladaria al saló del Centre de Jubilats i la Nit de Concert, amb el Grupo Límite, se celebraria a l’Espai d’Oci.

Últimas noticias

Contenido relacionado